So nice to meet you!

Dit ben ik

Ik ben Gracy, 36 jaar, Low Tox Living expert en bezielde ondernemer. We hebben drie kindjes: Simon (4 jr.) Aurélie (1 jr.) en ik ben plusmama van Elias (10jr.) Samen met mijn man Timmy en onze kindjes woon ik in het Oost – Vlaamse Hamme Sint Anna tussen de uitgestrekte velden.

Timmy en ik zijn 10 jaar samen, we zijn zielsverwanten en genieten ervan om samen ons leven te delen. We houden van vrijheid, keuzevrijheid, bewust en natuurlijk ouderschap en autonoom leven, dat is ook wat we onze kinderen willen meegeven; dat ze een keuze hebben en leren denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

We geloven in de onvoorwaardelijke kracht van de natuur, en moeder aarde heeft met de planten, kruiden, bloemen en bomen uit haar plantenrijk als het ware een hele natuurlijke huisapotheek om ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn te ondersteunen en te helen. Deze eeuwenoude kennis over de geneeskrachtige eigenschappen van de natuur leren we aan onze kinderen, ze zijn de volgende generatie en het is aan ons om hun te tonen hoe het anders kan.

De essentiële oliën en plantaardige producten van Young Living hebben mijn hart gestolen en ze zijn naast een gezonde en bewuste levensstijl een vaste aanvulling in ons dagelijks leven.

Bel of Whatsapp me

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Heb je vragen? Stel ze gerust, ik help je graag!